Empresa

Domolleida exposició
Domolleida és passat, present i futur.

Passat, perquè som un equip amb molts anys d’experiència en el sector de les instal·lacions i de l’enginyeria i hem esdevingut líders en el sector de la integració dels sistemes de gestió.

Present, perquè vivim i treballem al dia, en permanent contacte amb les darreres innovacions que la tecnologia ens ofereix i amb capacitat per fer que vosté en gaudeixi.

Futur, perquè li oferim un sistema obert a la tecnologia, que s’adapta contínuament tant a les seves necessitats com als darrers avenços.

Tot un ventall de solucions per a trobar la que millor s’adapti a les seves necessitats, oferint-li tot el nostre suport tècnic i comercial, per a que pugui gaudir dels resultats sense preocupacions.


programacióEl nostre Àmbit d'actuació

Vivenda particular:assessorem, projectem, executem per aconseguir la integració més adient de totes les instal·lacions en un únic sistema de gestió, amb la finalitat d’obtenir el màxim de confort, seguretat, comunicació i estalvi.

Promocions: oferim un valor afegit a les promocions, aconseguint posicionar-les pel damunt de la resta i aportant millors arguments de venda.

Obra pública: (museus, col·legis, cinemes, grans superfícies, hospitals, poliesportius, oficines, locals comercials, indústria,…): projectem i legalitzem qualsevol tipus d’obra. Aportem diferents sistemes de gestió per aconseguir espais més sostenibles.Les nostres Certificacions

EXPOSICIÓ: Pol ind el Segre, c/Josep Segura i Farre, parc 707 Nau 3 25191, Lleida Telf. 973 720 333 Mòbil 648 722 102
©2011 www.domoespais.com